You are here: O nama Interplet gradnja


Preduzeće "Interplet gradnjat" d.o.o.  sa sedištem u Gornjem Milanovcu, već duže od decenije uspešno posluje u oblasti građevinarstva.
U svojstvu investitora, projektanta i izvođača radova, izgradilo je veliki broj stambenih i poslovnih objekata namenjenih tržištu.

Za postizanje i stalno unapređivanje kvaliteta odgovorni su zaposleni na svim nivoima, počev od pronalaženja lokacija i rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, preko pribavljanja tehničke dokumentacije i izgradnje, do prodaje i rentiranja poslovnog i stambenog prostora po sistemu „ključ u ruke“.

GP "Interplet gradnja" d.o.o. je do sada izgradilo veliki broj stmbeno poslovnih objekata kao i industrijskih objekata na široj teritoriji Gornjeg Milanovca kao i Beograda.. 
U ovom trenutku je u toku izgradnja nekoliko postojećih, kao i priprema novih objekat.

Interplet gradnja d.o.o. je pionirska privatna kompanija u građevinarstvu na teritoriji Gornjeg Milanovca.

Preduzeće danas uživa veliki ugled zahvaljujući stručnom prilazu svakom poslu, korišćenjem najsavremenijih građevinskih mašina i alata, temeljnom i kvalitetnom radu i poštovanjem dogovorenih rokova.

Osnovni moto firme je da se investitoru pruži najbolja usluga po korektnoj ceni, uz častan odnos.

Stekli smo reputaciju u svim građevinskim izvođačkim poslovima niskogradnje, visokogradnje, čeličnih konstrukcija, u infrastrukturnim radovima. Od industrijskih objekata, preko objekata sa posebnim zahtevima, do ekskluzivno opremljenih enterijera na stambenim objektima po principu "ključ u ruke".

Uspešno rešavamo sve zahteve, razvijajući prateće potencijale potrebne za kvalitetno i konkurentsko nastupanje na tržištu u sledećim oblastima:

 

  • Stambeni objekti
  • Sportski objekti
  • Industrijski objekti
  • Čelične i betonske hale i skladišta
  • Objekti sa posebnom namenom
  • Enterijeri